Astroloji

16 Nisan: Koç Burcunda Yeniay

4 Nisan 2018
16 Nisan: Koç Burcunda Yeniay


Merkür gerilemesinin etkisinden henüz çıkmış olacağımız gün, yani 16 Nisan Perşembe günü, Koç burcunda yeniay gerçekleşiyor olacak.

 
Büyük dönüşümlerin tetiklendiği bir zaman dilimindeyiz. Kolay gelmiyor olabilir ancak hepsi, yerine daha iyi bir siz bırakarak geçiyor olacak.

Bu sırada bizim yapıyor olduklarımız ise; tabii ki çok önemli… Uranüs’ün oldukça fazla tetiklendiği bir dönemden geçiyoruz. Kendisi Mayıs ayında burç değiştirerek Boğa burcuna geçmeden ve 7 yıllık yeni döngüsünü başlatmadan evvel, geride bıraktığımız 7 yıl için son rötuşlarını yapıyor diyebiliriz.

Koç burcunda yeniay ve Uranüs etkileşimi

Uranüs; etkili olduğu alanda bize bireyselliğimizi kazandırır ve bizi o alanda özgürleştirir. Bu yazının sonunda burçlar kısmında okuyacağınız konularda geçirdiğiniz 7 yıla bu gözle bakın. Bu alanlarda çok farklı bir noktaya gelmiş olduğunuzu göreceksiniz.

Merkür gerilemesi devam ederken sizi söz konusu konuları gözden geçirmeye itiyor olabilir. Koç burcundaki yeniay da bu alanlarda gerçekleştirmek istediklerinizle ilgili yeni kararlar, fikirler ve fırsatlara yer açıyor olacak.

16 Nisan ve sonrası

16 Nisan itibariyle iletişim, haberleşme, ulaşım aksaklıkları düzene girmeye başlarken, Merkür’ün konumuyla birlikte düşündüklerimiz için tekrar cesaret ve girişimci ruhu buluyor olacağız. Dikkat gerektiren noktalar ise; aynı yerleşimin nezaketsiz, patavatsızca ve bencillik içerikli konuşmalara dikkat etmemiz konusundaki uyarıları. Yeniay da bu etkiye katkısıyla egoları, benliği parlatırken kırıcı davranışlara mahal vermeyin diyor.

Bedeninizi, dış görünüşünüzü, dışarıdan nasıl algılandığınızı oldukça önemseyeceğiniz bir etki getirecektir. Bu konularda aniden değişiklik yapma isteği duyabilirsiniz.

Koç burcunda yeniay enerjisiyle aceleci, tezcanlı davranma ve uzun vadeyi gözetmeden hızlı girişimler yapma eğilimi artar. Bu noktada dinginleşip olayları çok yönlü değerlendirmeyi deneyerek girişimde bulunmanız faydalı olacaktır.

16 Nisan Koç burcunda yeniay ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, özgürlük ve bağımsızlık hissi, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Boğa:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

İkizler:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Yengeç:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Aslan:

Eğitimler, seyahatler, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Başak:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Terazi:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Akrep:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Yay:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Oğlak:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Kova:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Balık:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

3 YORUMLAR

  • Yanıtla Zülal Ünlü 9 Nisan 2018 at 13:16

    Harika bir yazı. Tüm parçalar yerine oturdu. En iyi ihtimali yaşamam üzere, sevgiyle ✨💕

    • Yanıtla Hazal Özkan 9 Nisan 2018 at 18:00

      Canım benim, her zaman en güzel ihtimali diliyorum. 💖😘

      • Yanıtla Zülal Ünlü 11 Nisan 2018 at 00:37

        ✨✨🦋

    Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan