Moda

Bebek ve Çocuk Modasında Şıklık | JustBaby

21 Aralık 2018

JustBaby
Merhaba! Güzel bir cuma günü yeni yazımla sizlerleyim. Günün hangi saatinde beni okuyorsunuz bilmiyorum ama kahvenizi alıp arkanıza yaslanın çünkü bu hafta çok şirin ve başarılı bir markayı kaleme alıyorum…

Çok yabancı sayılmazsınız bu isme çünkü daha önce yayınladığım  Minikler Trendleri Belirliyor | Çocuk Modası yazımda tanıtmıştım sizlere.

‘Çocuk’ kelimesini duyunca önce yüzümde bir gülümseme oluşuyor. Sonrasında biraz tedirginlik sarıyor içimi çünkü çocuklar bizlerin aynası, artık farklı ve doğru olma zamanı.

Bu konuda hemfikir olduğumuzu varsayarsak şayet, gelişimleri ve bakış açılarına bakarak, olayı bir de moda alanındaki zevkleri bakımından ele alabiliriz.

Küçük yaşlardan annenin giyim tarzı, ablanın makyaj yapması, babanın kendine özen göstermesi bla bla bla… Bunları gözlemlemeleri onların kişisel bakım ve moda anlamındaki ilk adımları diyebiliriz.

Siz de konuya tam olarak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız ben size hemen yardımcı olayım.

Bu noktada sizi, en az miniğiniz kadar sizin de giyim anlamında ufkunuzu genişletecek keyifli tasarımlara sahip bir marka ile tanıştırmak istiyorum;

JustBaby | Luxury Baby & Children’s Wear

JustBabyCeren Deveci Dakman’ın [@cerendevecidakman] moda ve tekstile olan ilgisi, anne olduktan sonra çocuk ve bebek giyim tasarımlarıyla bütünleşince ortaya çok başarılı bir marka olan JustBaby [@justbabyist] çıkıyor.

Günümüzde Internett’e ya da alışveriş mekanlarında birçok bebek ve çocuk giyim markalarına rastlamak mümkün.

Ancak JustBaby’i onlardan ayıran birkaç önemli özellik var!

Haute Couture Tasarımlar

JustBaby markasının her ürünü Ceren Hanım ve kreatif ekibi tarafından 1920-1930 ile günümüz harmanlanmasıyla İngiliz tarzından esinlenerek oluşturuluyor.

Markanın misyonunu ve vizyonunu değerlendirdiğimde de;

“Başarıyı ilk önce çocuğu, daha sonra anne ve diğer aile bireylerini mutlu ederek yakalamak istiyoruz. İnsan sevdiği işi yapmalı, ancak bu şekilde başarılı olabilir. Biz de işimizi sevdiğimiz için iyi olacağına inanıyoruz.”

Cümleleri karşısında işlerine olan saygılarından dolayı bir kez daha kafalardaki “Neden tercih edilmeliler?” sorusunun cevabını yakalıyorum.

Organik Kumaşlar İle Sağlıklı Minikler

Aslında çocuk ve bebek tekstili denince akla ürünlerin miniğimizin cildine zarar vermiyor olması gerektiği noktası takılıyor.

JustBaby markası da tam olarak bu konuya önem vererek cilt sağlığına özen gösteren seçimleri ile diğer birçok markadan bir adım önde başlıyor bu serüvene.

JustBaby

Ayrıca Türkiye’de bir ilk olarak, ürünlerin hepsi Seventh Generation [@seventhgeneration] markalı organik deterjan ve yumuştıcılarla yıkanıp-ütülenerek, özel gamboçlarda kullanıma hazır halde teslim ediliyor.

JustBaby yakın zamanda yaz koleksiyonuna aile kombinleri, kadın-erkek seçeneklerini de ekleyecek.

Biz de dört gözle bekliyoruz çocuk modasında bu kadar güzel işler çıkaran markanın bizler için olan tasarımlarını 🙏🏼

JustBaby Tasarımlarına Nasıl Ulaşacağız?

📷 Instagram: @justbabyist
🌎 Web Sitesi: www.justbaby.com.tr

JustBaby

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan