Astroloji

11 Ağustos: Aslan Burcunda Güneş Tutulması

8 Ağustos 2018
Yılın son tutulmasına doğru gidiyoruz: Aslan burcunda güneş tutulması.


Yılın son tutulmasına doğru gidiyoruz: Aslan burcunda güneş tutulması.

 
Bu önemli gökyüzü olayı ile birlikte önümüzdeki 19 yıl için Aslan-Kova aksındaki tutulmaların sonuncusunu yaşıyor olacağız.

Aslan tutulması, bir buçuk yıldır gerçekleşen tutulmaların ana temasında olduğu gibi, akıl ile kalbi hizalamak yolunda ciddi kazanımlar bırakacak bir 6 aylık evreyi daha başlatıyor olacak.

Geçirdiğimiz bu bir buçuk yılın önemli meyvelerini toplayacağımız zaman dilimine giriş yapıyoruz. Bunun için tutulmanın getirisi olarak hepimiz önemli kararları ve önemli adımları hayatlarımızda görüyor olacağız.

Aslan Burcunda Güneş Tutulması

Bu önemli aylara doğru giderken abartmayı, büyütmeyi, yaşamak istedikleriniz için yapacaklarınızı gözünüzde büyütmeyi bırakın diyor Aslan tutulması. Bir noktadan adımımızı atmaya başlamamızı söylüyor.

Değerli hissetmek, hissettirilmek için deyim yerindeyse çocukça davranışları bir kenara bırakarak içimizdeki çocuğun “gerçekten” neye ihtiyacı var bu bitmek bilmez doyumsuzluk hissini bırakmak için, işte bunu görme zamanımız. Belki hali hazırda gördük, şimdi, biz ona ne verebiliriz diğer herşeyden ve herkesten bağımsız?

Sevgiyi hisset!

Zihnimizi kilitleyen, kalbimizi kilitleyen, bizi kapalı tutan düşünceleri bırakma zamanımızın, sevmemizi engelleyen ne varsa bırakma vaktimizin geldiğini gösterecek Aslan tutulması.

Yepyeni bir dönem başlıyor.

Artık sevgiyi ne kadar almaya izin veriyorsak o kadar hayatımızda olduğunu daha iyi idrak edeceğiz. Bize sevgi göstermediğini düşündüğümüz insanlardan sevgi almaya ne kadar açığız, ne kadar izin veriyoruz sevmeye sevilmeye, korkusuzca ne kadar sevebiliyoruz, bunları görüp davranış değiştirme yoluna gideceğiz.

Bu tutulma bizi bilmediğimiz yerlere götürebilir. Alışkın olduklarımızın, bildiklerimizin, sevmekle ilgili, hayatla, aileyle, hayat tarzıyla ilgili sandıklarımızın, şimdiye kadar doğru diye tutuğumuz düşüncelerin daha fazla dönüşmesi mümkün.

Sevgiyi engelledikçe değil, kendimizi daha fazla açtıkça gelecek mutluluk.

İstediğimiz değerlere sahip olmak göz kırpıyor. Zor görünüyor olabilir. Ne kadar zor görünürse görünsün kendimizi daha fazla bunları yaşamaya açma ve düşündüklerimizle sınırlanmayı bırakma zamanı.

Kariyerimiz, hayattaki yerimiz, toplumdaki statümüz, işimiz, eş, anne ve baba oluşumuz ile ilgili önemli bir dönemin girişi ve bir toparlanma süreci olacak. Yapmak istediklerimizi gerçekleştirmeye başlama zamanı.

Hedeflerimizle ilgili şanslı durumlarla karşılaşmamız mümkün. Günlük hayatı önemli ölçüde değiştirecek atılımlar zaman içinde gerçekleşebilir.

Tutulma esnasında Merkür geriliyor olacağından, yanlış anlamalara ve ifade edişlere dikkat etmeye devam.

Özünde diyor ki tutulma: Cesaret, daha fazla sevmeye cesaret, sevdiğini görmeye ve göstermeye cesaret, istediğin şeyi yaşamaya cesaret!

Daha fazla aç kalbini.

Aslan burcunda güneş tutulması ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Boğa:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

İkizler:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Yengeç:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Aslan:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Başak:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Terazi:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Akrep:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Yay:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Oğlak:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Kova:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Balık:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

2 YORUMLAR

  • Yanıtla Hande S. Sinan 8 Ağustos 2018 at 21:27

    🙏🏻🍀

    • Yanıtla Hazal Özkan 10 Ağustos 2018 at 23:57

      💫💕

    Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan